 
 
   
Nutidens store udvalg af grønsager og andre landbrugsvarer har resulteret i nyskabende tilbehør, der kan fuldende hovedmåltidet. 
Kuverter: 6 
 
# Ingredienser
2 kg kartofler
olie til fritering 
 
* Tilberedning
1. Skræl kartoflerne og skær dem i den foretrukne størrelse
og form. 
Hæld dem i en skål og dæk dem med koldt vand. 
Lad dem trække i 30 min og dryp dem af og tør dem grundigt
af inden tilberedning. 
 
2. Olien opvarmes i en stor, tykbundet gryde til 180-190 °C.
Sænk forsigtigt fritterne ned i olien i små portioner ad
gangen. 
Friter dem i 2-4 min, eller indtil de begynder at skifte
farve. 
Lad dem dryppe af på køkkenrulle. 
(Nu kan pommes frites om nødvendigt stå i adskillige timer).
 
3. Varm olien op til 200 °C lige inden servering. 
Friter fritterne i mindre portioner, indtil de er
gyldenbrune og sprøde. 
Lad dem dryppe af på køkkenrulle. 
Server dem straks. 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.