 
 
   
Her er det
kartoffelsalaten som gør hele retten. Ekstra god bliver den, med nye små
kartofler. 
Her er en virkelig lækker ret, der er god netop nu! 
Tid: 30 min. 4 pers.
 
# Ingredienser
500-600 g laksefilet
750 g små nye kartofler 
100 g røget skinke 
1 løg 
3-4 forårsløg 
1 bdt. persille 
2-3 spsk olie 
2 ½ dl grønsagsbouillon
(vand + terning) 
½ spsk grov sennep 
2 spsk vineddike 
¼ tsk sort peber 
½ tsk salt 
 
* Fremgangsmåde
1. Begynd med
kartoffelsalaten. 
Skrub kartoflerne og kog dem. 
 
2. Skær skinken i
tern. Pil og hak løget. 
Skyl forårsløgene og
skær dem i strimler. 
Skyl og hak
persillen. 
 
3. Opvarm olien på
en pande. 
Svits skinke og løg nogle minutter. 
Tilsæt forårsløg og
hæld bouillonen på. Bring det i kog. 
 
4. Smag til med
sennep, vineddike, sort peber og salt. 
 
5. Pil kartoflerne
mens de er varme og skær dem i skiver. 
 
6. Vend kartoflerne
forsigtigt på panden. Drys med persille. 
 
7. Skær laksen i 4
portions-stykker. Pensl med lidt olie. 
Grill laksen ca 2
minutter på hver side over gas/kulgrill eller på en grillpande. 
Drys med salt og
peber. 
 
8. Server laksen med
den varme kartoffelsalat samt skiver af citron. 
 
Tips: Hel laks med ben kan også bruges. 
Skær da laksen i ca
2 cm tykke skiver lige gennem benet. 
Pensl skiverne med
olie og grill dem som ovenfor. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Laks eller
andre Fisk
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------