 
 
  Simsalabim og der står en lækker asiatisk ret på bordet. Helt så let går det måske ikke, men denne ret er faktisk hurtig at lave.
 
• Grønsagerne bevarer deres næringsstoffer, fordi de kun udsættes
for varme en ganske kort stund. 
Forberedelse 30 min. Tilberedning 15 min. 4 portioner 
 
#Ingredienser
500 g kalkunbryst 
50 g cashewnødder 
2 porrer 
4 gulerødder 
3 spsk friskpresset citronsaft 
5 spsk kinesisk soya 
3 tsk karry 
2 fed hvidløg 
5 spsk olie 
peber 
1 tsk farin 
 
* Tilberedning
1. Rist cashewnødderne gyldne på en tør pande. 
Hak nødderne groft. 
Skyl porrerne og del dem på langs, skær dem i 5 cm store bidder.
Striml bidderne fint på langs. 
 
2. Skræl gulerødderne og riv dem groft. 
Skær kalkunbrystet i strimler og læg dem i en skål. 
 
3. Bland citronsaften med soya og karry. 
Pil hvidløget og pres det ned i soyablandingen. 
Hæld marinaden over kødet. 
 
4. Opvarm 2 spsk olie i wokken og brun halvdelen af kødet ved
stærk varme i 2 min. 
Tag kødet op af wokken og opvarm yderligere 2 spsk af olien og
brun resten af kødet. Læg kødet til side. 
 
5. Opvarm resten af olien og brun gulerødder og 
porrer under omrøring i 5 min. 
Bland kødet i og krydr med peber og farin. 
Brun i 2 min og drys med cashewnødderne. 
 
Tips:
 

Del porren og skyl den under rindende vand. 
Skyl langs med bladene, ved at trække dem fra 
hinanden med fingrene, så alt grus skylles ud. 
 
 
I stedet for en wok, kan man anvende en stor stegepande 
med høj kant. Opvarm olien, så den bliver godt varm og 
brun kødet under omrøring. 
 
Kalkun med karrygrønsager: 
Pr. portion: Energi: Kcal 433 = kj 1818 
Kulhydrat 12 g Protein 31 g Fedt 29 g (60%) Fibre 4 g 
 
Se alle de bedste opskrifter med Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.