 
 
   
En farvestrålende, krydret kartoffelret, som smager godt til grillet kylling eller stegt fisk. Det
er hovedsageligt gurkemeje som giver den fine, gule farve. 
Tid: ca 25 min. 4
pers. 
 
# Ingredienser
10 kartofler (ca 800
g} 
1 løg 
2 spsk smør eller
margarine 
1 tsk gurkemeje 
1 tsk ingefær 
1 tsk karry 
3 dl grønsags
bouillon af terning 
salt og peber
1 dl finthakket
persille 
 
* Fremgangsmåde
1. Skræl kartoflerne
og skær dem i 1-2 cm store tern.
 
2. Pil løget og hak
det fint. 
 
3. Steg løg og
kartofler i fedtstoffet på en stor stegepande. 
 
4. Drys gurkemeje,
ingefær og karry over. 
 
5. Spæd med grønsagsbouillonen
og lad det hele simre ved 
svag varme til
kartoflerne er møre, 10-15 min. 
 
6. Smag evt. til med
salt og peber. 
 
7. Drys persille
over og server karrykartoflerne.
 
Tips: Retten kan laves i mikroovnen. Smelt ½ spsk
fedtstof i et egnet fad. 
Læg kartofler og
krydderier i. Hæld bouillon på. 
Dæk til og kog ved
750W ca 8 minutter. 
Rør rundt et par gange undervejs. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kartofler
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------