 
 
   
Denne Kartoffelomelet er lækker og let at lave. Den mætter
godt og kan serveres som frokostret eller aftensmad med røget makrel og en
lækker salat til
☺ Retten kan tilberedes af Børnekokke.
Retten er fryseegnet. 4
portioner.
 
# Ingredienser
6 æg 
1 dl piskefløde 
1 dl vand 
1½ dl frisk, klippet purløg 
1 tsk groft salt 
friskkværnet peber 
500 g små, kogte og pillede kartofler
25 g smør 
1 røget makrel (ca. 500 g) 
150 g radiser i kvarte 
 
Pynt: Purløgsstrå. 
Tilbehør: Ristet rugbrød. 
 
* Tilberedning
Rør æg, fløde og vand sammen med et piskeris. 
Tilsæt purløg, salt og peber. 
Skær kartoflerne i halve. 
Lad smørret smelte i en pande (ca. 21 cm i diameter) ved
kraftig varme, 
men uden at det bruner. 
Svits kartoflerne ved jævn varme i ca. 3 min. 
Skru ned til svag varme og hæld æggeblandingen over
kartoflerne. 
Skub forsigtigt i omeletten til den begynder at stivne.
Bag omeletten (uden låg) i ca. 25 min. 
 
Rens makrellen for skind og ben og del fisken i mindre
stykker. 
Ved serveringen: Anret makrel og radiser på et fad. 
Lad forsigtigt kartoffelomeletten glide over på et andet
fad, 
der er varmt, og server straks. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Omelet
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.