 
 
   
En cremet,
sennepssmagende sauce med mørbrad og grønsager giver pastaen herlig smag. Her
er en virkelig lækker ret med pasta, det er altid godt!
Tid: 30 min. 4 pers.
 
# Ingredienser
400 g svinemørbrad 
280 g
sommerfuglepasta 
1 lille porre 
2-3 gulerødder 
1-2 spsk olie 
1 dl bouillon
(terning + vand) 
1 dl hvidvin 
1 tsk salt 
¼ tsk peber 
1 spsk fransk sennep
125 g frosne ærter 
1 dl cremefraiche 
 
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i
tynde skiver. 
 
2. Kog pastaen efter
pakken anvisninger. 
 
3. Skyl porren og
skær den i strimler. 
Skræl gulerødderne
og skær dem i tern. 
 
4. Svits grønsagerne
nogle min i en del af olien i en sauterpande. 
Tilsæt bouillon og
vin. 
Krydr med salt,
peber og sennep. Lad det koge i 5 min. 
 
5. Brun kødet i
resten af olien på en stegepande. 
Læg det ned til grønsagerne.
Kog yderligere 5 min 
 
6. Tilsæt ærterne
(de behøver ikke tøes op).
Rør cremefraiche i.
 
7. Lad pastaen løbe
godt af. 
Læg den på et fad og
hæld kød og grønsager over - 
eller server gryden
og pastaen hver for sig.
 
8. Stil parmesanost
på bordet så hver især kan forsyne sig.
 
Tips: I stedet for mørbrad kan du bruge skinkekød i
strimler, som brunes og koges som ovenfor. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------