 
 
 
 
Forrygende og nem dessert med omelet, melon og dertil en sød
og blød mascarponecreme. Servér gerne med et glas dessertvin. Se opskriften
her.
Omelette arratolata
al melone e mascarpone til 4 Personer
 
# Ingredienser
2 netmeloner 
80 g mascarpone ost 
80 g sukker 
12 æg 
2 dl mælk 
olie 
 
* Tilberedning
Skrab frugtkødet ud
af melonerne og skær kødet i små terninger. 
Bland mascarpone osten
godt med sukkeret. 
 
Bland æg og mælk. Lav
4 omeletter:
Hæld æggemassen på
en varm pande med smør, og lad den stivne let. 
Saml æggemassen ved
at løfte pandens håndtag en smule. 
 
Smør ½ af mascarpone
osten på omeletterne og 
fordel halvdelen af
frugtkødet ovenpå. 
Rul omeletterne,
skær dem i 2-3 stykker og læg dem i melonskålen. 
Pynt med den sidste
del af frugtkødet, mascarpone osten og lidt citronmelisse. 
 
Husk at stege omeletterne i et par min med et låg på.
 
Se alle de bedste opskrifter med Omelet
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.