
 
Denne ovnpandekage er en specialitet, der både er let at
tilberede og virkelig velsmagende. Retten der består af æg, minder om en bagt
æggekage med bacon i.
I Sverige spises ovnpandekagen med stor fornøjelse og gerne
sammen med tyttebærsyltetøj.
Resterne kan sagtens spises til frokost eller som aftensmad dagen efter.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 25 min. Ikke fryseegnet 
 
# Ingredienser:
150 g hvedemel (2½
dl) 
1 knsp salt 
7 dl mælk 
4 æg 
200 g letsaltet el.
røget flæsk 
1 bdt persille 
 
* Tilberedning:
1. Bland mel og salt
i en skål. 
Rør mælken i til en
klumpfri jævning. 
Tilsæt æggene. 
 
2. Skær flæsket i
små terninger og rist dem gyldne på en varm pande. 
Kom flæsketerningerne i en smurt bradepande og hæld dejen over. 
3. Sæt pandekagen i
ovnen ved 225 °C i 25 min, til den er gylden. 
Drys med persille
ved serveringen. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Pandekager
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.