 
 
   
Her kan man boltre sig i kombinationsmuligheder. Det er
frisk, sundt og varieret og kan serveres både som appetitvækker og som et helt
måltid. 
Tilberedningstid: 35 min. Til 1 portion: kan udvides til
flere. 
 
# Ingredienser
50 g hvedemel
1 æg 
1 dl mælk 
salt og friskkværnet peber 
1 knsp reven muskat 
2 kviste persille
1 spsk olie 
 
Til fyldet: 
125 g frikadellefars (hakket kalv og flæsk)
½ lille løg 
1 tsk reven citronskal 
1 æg 
1 spsk cremefraiche
½ fed knust hvidløg 
½ tsk merian 
 
Yderligere: 
½ ds flåede tomater 
½ dl bouillon 
50 g mozzarella 
 
* Tilberedning
Rør mel, æg og mælk til en glat tynd dej. 
Krydr med salt, peber og reven muskat. 
Hak persillen fint og bland den i dejen. 
Opvarm lidt olie på en lille pande og bag en pandekage af
dejen. 
Hold den færdige pandekage varm. 
Kom frikadellefarsen i en skål. 
Hak løget meget fint og rør det i farsen sammen med reven
citronskal, æg og cremefraiche. 
Krydr farsen med knust hvidløg, merian, salt og peber. 
 

Stryg et tyndt lag fars på pandekagen, rul den sammen og
skær dem i skiver. 
 
Fordel de flåede tomater i et ovnfast fad, hæld bouillon ved
og læg pandekagesneglene i fadet. 
Skær mozzarellaen i skiver og læg dem over. 
Gratiner retten i en 180 °C varm ovn i 10-15 min. 
 
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.