Klassisk italiensk og meget velsmagende. Her er alle de bedste opskrifter samlet – se også menuforslag nederst
Forberedelsestid: 25 min. Tilberedningstid: 12 min.
Kuverter: 6-8
# Ingredienser
1 kg meget modne, flåede tomater
0,6 dl olie
250 g fetaost i terninger
125 g sorte oliven
125 g pancetta eller bacon
500 g pennepasta
1 bundt rucola
salt og friskkværnet sort peber efter smag
* Tilberedning
1. Hak tomaterne fint og hæld dem med deres saft i en stor
skål.
Grill pancettaen, indtil den er sprød, og hak den groft.
Hæld det i tomatblandingen.
2. Kog pastaen i en stor gryde med kogende vand, indtil den
er mør.
Tilsæt rucola i pastaen og dens vand, lige før den skal
dryppes af og afdryp den så godt.
3. Bland pasta og rucola godt med tomatblandingen.
Krydr det efter smag og server det straks.
Prøv sammen med:
Hovedret: Krydrede
myntespid med salsa
Dessert: Chokoladeis
med kirsebær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.