
   
Her får du lette retter i flere spændende udgaver. Fx rejer
med estragon, med fennikel, med skinke, med parmesan eller rejer med soltørret
tomat – de bedste forretter
Forberedelse: 10
min. Tilberedning: 20 min. 6 personer. 
 
# Ingredienser
6 æg
1¼ dl mælk
½ spsk estragon
salt og peber 
4 dråber Tabasco
1 løg
½ spsk smør
250 g små kogte
rejer
3 spsk revet ost
(light)
1 knsp paprika 
 
* Tilberedning
Pisk æg, mælk,
estragon, salt, peber og Tabasco sammen i en skål. 
Pil løget, hak det
fint, og brun det i smørret for høj varme. 
Forvarm ovnen til
180 °C. 
Tilsæt rejer samt
æggeblandingen til panden under konstant omrøring. 
Tag panden af
varmen, når æggene næsten er stegt, 
men dog stadig lidt
fugtige. 
Tilsæt osten, og
hæld blandingen i et ovnfast fad (20x20 cm). 
Drys med paprika,
sæt fadet i ovnen, og giv det 10-12 min. 
Lad den køle lidt af
inden den skæres i firkanter. 
Server lun eller ved
stuetemperatur. 
 
Rejebidder med fennikel
Udskift estragon med et par stilke dild, og løg med en halv
fennikel,
fint skiveskåret og brunet i 1 spsk olie.
 
Skinkebidder
Udskift rejer med 200 g kogt skinke og estragon med purløg.
 
Parmesanbidder
Udskift ost med parmesan, brug kun 2 spsk (da parmesan 
har en gennemtrængende smag), og 
brug basilikum i stedet for estragon.
 
Rejebidder med soltørret tomat
Tilsæt 1 spsk soltørrede tomater i tern når æggene steges.
 
Se alle de bedste opskrifter med  Forretter  Suppe
 Hovedret  Tilbehør  Desserter  
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------