Logo

Tunbøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tunbøffer 

 
Et hurtigt og let måltid med masser af smag. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 10 min. Tilberedningstid: 15-20 min. Kuverter: 4

 
# Ingredienser
4 mellemstore kogte kartofler
425 g afdryppet tun (fra dåse)
2 spsk revet parmesanost
2 spsk finthakkede kapers
1 finthakket rødløg
1 æg
2 spsk hakket dild
2,5 dl rasp
olie til stegning
serveres med sprød grøn salat
serveres med citronbåde

 
* Tilberedning
1. Hæld de kogte kartofler i en stor skål og mos dem, indtil konsistensen er jævn.
Tilsæt tun, ost, kapers, løg, æg og dild og bland ingredienserne godt.

 
2. Del farsen i 8 lige store portioner med hænderne og form dem til kugler.
Flad kuglerne ud til bøffer. Dyp bøfferne i rasp.

 
3. Opvarm olien i en pande og steg bøfferne i hold, indtil de er gyldne.
Vend dem og steg dem på den anden side, hvorefter de drypper af på køkkenrulle.

 
4. Server tunbøfferne med sprød, grøn salat og citronbåde.

 
Variation Laks på dåse kan bruges i stedet for tun.

 
Prøv sammen med:
Forret: Penne med skinke, ærter og hvidløgsdrys
Dessert: Figen- og pæretærte

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her