Logo

Brøndkarsesalat med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brøndkarsesalat med æg 

 
Her får du en meget nem opskrift på hårdkogt æg i brøndkarse. Perfekt til morgenmad, let forret eller menuen til din påskefrokost.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min.

 
# Ingredienser
2-3 bdt brøndkarse
3 hårdkogte æg (kogt i 9 min)
5-6 spsk olie
2 spsk vineddike
salt, peber

 
* Fremgangsmåde
1. Skyl brøndkarsen hvis det er nødvendigt, og lad den dryppe godt af.
Pil æggene og hak 2 af dem groft.
Bland karse og de hakkede æg.

 
2. Rør en marinade af olie og eddike, krydr med salt og peber og hæld den over.
Garner med det sidste æg skåret i skiver.

 
Variation:
Brøndkarsen kan erstattes af en blanding af almindelig karse og fintsnittet icebergsalat.
Husk at alm. karse og brøndkarse smager meget forskelligt.

 

Se alle de bedste opskrifter med Æg

Se alle de bedste opskrifter med Brøndkarse

Se alle de bedste salat-opskrifter Her

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.902 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad bruger du mest mobiltelefonen til?









Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her