Logo

Peberbøf - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Peberbøf - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
Den bedste opskrift på den franske klassiker: "Steak au poivre vert", hvor de lækre peberkorn smager perfekt sammen med det møre kød.
Til 4 personer.

 
# Ingredienser
4 bøffer a 200 g skåret af fx tykstegsfilet
4 spsk Madagaskar peber
30 g smør
½-1 dl cognac
1 dl bouillon
3 dl piskefløde
salt

 
Tilbehør:
Hjemmelavede pommes frites og en god skål grøn salat.

 
* Tilberedning
1. Stød peberkornene i en morter, drys dem på kødet og tryk dem ned i kødet.
2. Smelt smørret på panden.
Når der er gyldent, brunes og steges bøfferne i 1-2 min på hver side.
Hæld cognacen over bøfferne og antænd dem.
Ryst bøfferne på panden og læg dem på varme tallerkener, når flammerne er væk.
Drys lidt salt på.
Kom bouillon og fløde på panden, lad det koge sammen og hæld der over bøfferne.

 
Tips: Bøfferne kan også brunes og derefter færdigsteges i fløden 1-2 min.
Flamberingen foretages da, imens bøfferne færdigsteger i flødesaucen.


Peberbøf - Kogebog.dk er bedst 💘 

Se alle de bedste opskrifter med Oksekød

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.364 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her