 
 
   
Broccoli passer godt sammen med sort bønnesauce i denne
opskrift, og mandlerne giver ekstra sprødhed og smag. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 15 min. 
 
# Ingredienser
450 g broccoli, i små buketter 
2 spsk solsikkeolie 
1 løg, skivet 
2 fed hvidløg, i tynde skiver 
25 g mandelflager 
1 kinakål hoved, strimlet 
4 spsk sort bønnesauce 
 
* Tilberedning
1. Bring en stor gryde vand i kog. 
 
2. Læg broccolibuketterne i gryden og kog dem 1 minut. De
afdryppes godt. 
 
3. Imens varmes olien i en stor, forvarmet wok. 
 
4. Tilsæt løg og hvidløg og lynsteg, til de begynder at
brune. 
 
5. Tilsæt broccolibuketter og mandelflager og lynsteg
yderligere 2-3 min. 
 
6. Tilsæt strimlet kinakål og lynsteg endnu 2 min. 
 
7. Rør den sorte bønnesauce i wokken og vend grønsagerne
rundt i den. 
Kog til saucen begynder at boble. 
 
8. Fordel grønsagerne i varme portionsskåle og server
straks. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 139. Sukker 3 g. Proteiner 7 g. Fedt 10 g.
Kulhydrater 5 g. Mættede fedtsyrer 1 g. 
 
 
 
 

VARIANT 
Anvend eventuelt usaltede cashewnødder i stedet for mandler 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Grønsager
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.