Logo

Kalvelever med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalvelever med champignon


Sund ret, hvor kalveleveren får herligt selskab af chili og champignon. Den bedste opskrift på en lækker hjemmelavet ret, som kan laves både mild i en familievenlig udgave og som en hot udgave - få opskriften her.

4 personer. Koge-/stegetid: ca 10 min.

 
# Ingredienser
400-600 g kalvelever (frost)
2 bk. champignon (i skiver)
1 chili
smør (til stegning)
salt og peber

 
* Tilberedning
1. Tø leveren op, dup den tør, og del den evt. i mindre stykker.
Drys med salt og peber, og rist dem.
Læg dem til side, og hold dem varme.

 
2. Hæld svampene på panden, og rist dem hårdt sammen med ringe af chili.
Server på salat med ris eller ristet brød.

 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her