Logo

Jordbær à la London

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jordbær à la London 

 
En luksus dessert med jordbærskiver på et leje af sød appelsin- og portvinsfløde. Retten stammer fra en restaurant i London, som i flere år har haft den på menuen.
Tid: 15 min. 4 pers.

 
# Ingredienser
2 dl piskefløde
60 g syltet appelsinskal
1 spsk portvin
1-2 spsk farin
1-2 liter jordbær

 
* Fremgangsmåde
1. Pisk fløden til blødt skum.
Smag fløden til med fint hakket syltet appelsinskal, portvin og farin.

 
3. Skyl jordbærrene og skær dem i skiver.

 
4. Fordel appelsinfløden i 4 skåle.
Stik jordbærskiverne ned i fløden og server.

 
Tips: Du kan også marinere jordbærskiverne en tid i portvin og farin,
inden du stikker dem ned i appelsinfløden.

 

Se alle de bedste opskrifter med Dessert

Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet

Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.377 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Kan man spise varme hveder uden at have fri?



Effektiv reklame - klik her