Logo

Coppa di parma og Skagenskinke - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Coppa di parma og Skagenskinke - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
Coppa er absolut et mesterværk indenfor charcuterihåndværk fremstillet efter den kendte Parma-tradition. En tradition der har sine rødder langt tilbage.
Spændende forret til 4 personer

 
# Ingredienser
500 g Coppa di parma i tynde skiver (Parmaskinke)
500 g Skagenskinke i tynde skiver
250 g Cherrytomater
I glasset: Côte du Rhône Village

 
* Tilberedning
Anret tomater og skinkerne på et fad, og server.


Coppa di parma og Skagenskinke - Kogebog.dk er bedst 💘 

INFO: Coppa di Parma fås fra den muskuløse del af grisens hals, skåret og tilberedt efter en gammel og typisk opskrift fra Ravanetti-familien i Italien.

 
Se de bedste opskrifter med Parmaskinke

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Takeaway
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her