Logo

Dejposer med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dejposer med svampe

 
Disse dampede, små dejposer kan spises enten som de er eller dyppet i en blanding af sojasauce, sherry og strimlet, frisk ingefær.
4 portioner. Sværhedsgrad: Svær. Forberedelse: 45 min. Tilberedning: 20 min.

 
# Ingredienser
3 tørrede, kinesiske svampe (kan de ikke fås, anvendes svampe med flad hat)
250 g hvedemel
1 æg, sammenpisket
¾ dl vand
1 tsk bagepulver
¾ tsk salt
2 spsk vegetabilsk olie
2 forårsløg, hakkede
90 g majskerner
½ rød chili, udkernet og hakket
1 spsk sort bønnesauce

 
* Tilberedning
1. Læg de tørrede svampe i en lille skål, dæk dem med varmt vand og lad dem trække 20-25 min.

 
2. Dej: Sigt melet i en skål. Tilsæt æg og rør det sammen.
Rør vand, bagepulver og salt i og ælt det til en smidig dej.

 
3. Ælt dejen let på et meldrysset bord.
Dæk den med et fugtigt viskestykke, og lad den hvile 5-6 min.
Det giver bagepulveret tid til at virke, så dejpakkerne hæver, når de dampes.

 
4. Svampene afdryppes og klemmes tørre. Fjern den seje, midterste del og hak dem.

 
5. Varm olien i en wok eller stor pande og lynsteg svampe, forårsløg, majs og chili i 2 min.

 
6. Rør bønnesaucen i og tag wokken fra varmen.

 
7. Rul dejen ud til en lang pølse og skær den i 24 lige store stykker.
Rul hvert stykke ud til en tynd cirkel og læg en teskefuld af fyldet i midten.
Fold dejen om fyldet og klem og vrid kanterne godt sammen.

 
8. Anbring dejpakkerne i en oliesmurt grønsagsdamper, sæt den over en gryde med simrende vand. Tildækkes og dampes i 12-14 min inden servering.

 
Næringsindhold:
Kalorier 315. Sukker 3 g. Proteiner 8 g. Fedt 8 g. Kulhydrater 56 g. Mættede fedtsyrer 1 g.

 
Dejposer med svampe 
Dejposer med svampe

Dejposer med svampe


 
Se alle de bedste opskrifter med Wok

Se alle de bedste opskrifter med Forretter

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her