 
 
   
Den delikate smag af kinakål og krabbekød bliver forstærket
af kokosmælk i denne opskrift. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 10 min. 
 
# Ingredienser
225 g shiitake svampe 
2 spsk vegetabilsk olie 
2 fed hvidløg, pressede 
6 forårsløg, skivede
1 kinakålhoved, strimlet 
1 spsk mild karrypasta 
6 spsk kokosmælk 
1 dåse hvidt krabbekød a 200 g, afdryppet 
1 tsk chiliflager 
 
* Tilberedning
1. Svampene skæres i skiver med en skarp kniv. 
 
2. Varm olien i en stor, forvarmet. wok eller tykbundet
pande. 
 
3. Kom svampe og hvidløg i wokken og lynsteg i 3 min, eller
til svampene er blevet bløde. 
 
4. Tilsæt forårsløg og kinakål og lynsteg, til kinakålen er
faldet sammen. 
 
5. Rør karrypasta og kokosmælk sammen i en lille skål. 
 
6. Rør denne blanding i wokken sammen med krabbekød og
chiliflager. 
Bland det hele godt sammen. 
 
7. Varm det hele godt op, til væden begynder at boble. 
 
8. Fordel retten i varme skåle og server straks. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 109. Sukker 1 g. Proteiner 11 g. Fedt 6 g.
Kulhydrater 2 g. Mættede fedtsyrer 1 g.

 
 

 
Kokkens tip
I dag kan man få shiitake svampe i grønsagsafdelingen i de
fleste store supermarkeder.
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fisk og Skaldyr
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.