
 
Næsten
alle elsker kylling, og her er den dejligt krydret med karry, ingefær og
kokosmælk. Server retten for hele familien med friskkogte ris og et grønt drys.
Arbejdstid:
30 min. Koge/stegetid: 20 min. Fryse-egnet. 4 personer 
 
# Ingredienser til:
4
kyllingefileter 
1-2
spsk olie 
2
løg (hakkede) 
2
røde peberfrugter (terninger) 
2
spsk ingefær (fintrevet) 
2
fed hvidløg (finthakket) 
3
tsk karry 
1
dåse kokosmælk 
1
dl vand 
150
g sukkerærter (halve) 
salt
saft af ½ citron 
 
Drys:
1 håndfuld friske korianderblade eller 2 forårsløg (fintsnittede) 
Tilbehør:
kogte ris (beregn 1 dl rå ris pr. person) 
 
* Sådan laver du Kylling i karry:
Kog
risene efter pakkens anvisning. 
 
Skær
kyllingen ud i stykker på ca. 2x2 cm og brun dem i en stor gryde eller dyb
pande med olie. Tilsæt løg og peberfrugter og steg dem med i et par min. 
Steg
ingefær, hvidløg og karry med et øjeblik. 
Tilsæt
kokosmælk og vand. 
Giv
retten et forsigtigt opkog, skru lidt ned og lad den simre 5 min. 
Tilsæt
sukkerærter, kog igennem og smag til med salt og citronsaft. 
Server
med kogte ris og et drys koriander eller fintsnittede forårsløg. 
 
Tips:
Hvis du vil fryse retten, så smag først til med citronsaft ved opvarmningen. 
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD