 
 
   
Anvend en mager udskæring som lammefilet til denne ret det
giver en bedre smag og mere mørt kød. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 10 min. 
 
# Ingredienser
350 g magert lammekød (filet eller culotte uden fedtkant) 
2 spsk vegetabilsk olie 
3 fed hvidløg, pressede 
1 porre, i skiver 
175 g store champignoner, i skiver 
½ tsk sesamolie 
friske, røde chilier, pynt 
 
SAUCE 
1 tsk Maizena
4 spsk lys
sojasauce 
3 spsk risvin eller tør sherry 
3 spsk vand 
½ tsk chilisauce 
 
* Tilberedning
1. Med en skarp kniv eller en flækkekniv skæres kødet i
tynde strimler 
 
2. Olien varmes i en forvarmet wok eller stor pande. 
 
3. Tilsæt kød, hvidløg og porre og lynsteg i 2-3 min. 
 
4. Sauce: Rør Maizena, sojasauce, vin, vand og chilisauce
sammen og sæt den til side. 
 
5. Kom champignon i wokken og lynsteg i 1 minut. 
 
6. Rør saucen i og kog 2-3 min, eller til lammekødet er
gennemkogt og mørt. 
 
7. Stænk sesamolie over og hæld retten i et varmt
serveringsfad. 
Pynt med røde chilier og server straks. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 219. Sukker 1 g. Proteiner 21 g. Fedt 14 g.
Kulhydrater 4 g. Mættede fedtsyrer 4 g. 
 
 
 
 

 
VARIANT 
Lammekødet kan erstattes af magert oksekød eller
svinemørbrad i denne klassiske opskrift fra Beijing. Man kan også anvende 2-3
forårsløg, 1 skalotteløg eller 1 lille zittauerløg i stedet for porren. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Lammekød
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.