 
 
   
Farvekombinationen i denne ret er så smuk, at det næsten er
synd at spise den! 
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 15 min. 
 
# Ingredienser
350 g porre 
350 g kogte, grønne muslinger uden skal 
1 tsk spidskommenfrø 
2 spsk vegetabilsk olie 
2 fed hvidløg, pressede 
1 rød peberfrugt, udkernet og strimlet 
50 g bambusskud fra dåse, afdryppet 
175 g babyspinat 
160 g sort bønnesauce 
 
* Tilberedning
1. Porrerne gøres i stand og strimles med en skarp kniv. 
 
2. Læg muslingerne i en stor skål og drys spidskommenfrø
over dem. 
Vend dem godt og sæt dem til side. 
 
3. Varm olien i en forvarmet wok. 
Olien hvirvles rundt i wokken, til den er meget varm. 
 
4. Tilsæt strimlet porre, hvidløg og strimlet peberfrugt og
lynsteg i 5 min, 
eller til grønsagerne er møre. 
 
5. Tilsæt bambusskud, babyspinat og muslinger og lynsteg i
yderligere 2 min.
 
6. Hæld den sorte bønnesauce over ingredienserne i wokken,
vend det hele 
sammen i saucen og lad det simre nogle sekunder under omrøring. 
 
7. Fordel retten i varme skåle og server øjeblikkeligt. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 174. Sukker 4 g. Proteiner 19 g. Fedt 8 g.
Kulhydrater 6 g. Mættede fedtsyrer 1 g. 
 
 
 

 
 
 
Kokkens tip
Kan man ikke få friske, grønne muslinger, kan de købes på
dåse eller i glas i de fleste større supermarkeder. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fisk og Skaldyr
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.