 
 
   
Denne dejlige ret kombinerer kød, grønsager, rejer og nudler i en karrykrydret kokossauce. Den kan serveres som hovedret eller som tilbehør. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 25 min. 
 
# Ingredienser
250 g tynde risnudler 
4 spsk jordnøddeolie 
2 fed hvidløg, pressede 
2 røde chilier, udkernede og meget fint hakkede 
1 tsk revet, frisk ingefær 
2 spsk Madras-karrypasta 
2 spsk risvineddike 
1 spsk sukker 
225 g kogt skinke, i tynde strimler 
100 g vand kastanjer fra dåse, skivede 
100 g svampe, skivede
100 g ærter 
1 rød peberfrugt, udkernet og tyndt skivet 
100 g pillede rejer 
2 store æg 
4 spsk kokosmælk 
25 g kokosmel 
2 spsk hakket, frisk koriander 
 
* Tilberedning
1. Kom risnudlerne i en stor skål, dæk dem med kogende vand
og lad den trække i ca. 10 min. 
De afdryppes og vendes med 2 spsk af olien. 
 
2. Varm resten af olien i en stor, forvarmet wok, til den er
meget varm. 
 
3. Tilsæt hvidløg, chilier, ingefær, karrypasta,
risvineddike og sukker. Lynsteg i 1 minut. 
 
4. Tilsæt skinke, vand kastanjer, svampe, ærter og
peberfrugt og lynsteg i 5 min. 
 
5. Tilsæt nudler og rejer og lynsteg i yderligere 2 min. 
 
6. Pisk æg og kokosmælk sammen i en lille skål. 
Hæld det over ingredienserne i wokken og vend dem sammen,
til æggene er faste. 
 
7. Tilsæt kokosmel og koriander og vend det hele sammen. 
Fordel retten på varme tallerkener og server straks. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 409. Sukker 12 g. Proteiner 24 g. Fedt 23 g.
Kulhydrater 28 g. Mættede fedtsyrer 8 g. 
 
 
 


Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Nudler
Se alle
de bedste opskrifter med chow mein
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.