 
 
   
En meget aromatisk ret, hvor smagen af stærk karrypasta
blandes med smagen og aromaen af limeblade og kokos. 
4 portioner. Sværhedsgrad: meget let. Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 25 min. 
 
# Ingredienser
2 spsk vegetabilsk olie 
2 fed hvidløg 
1 løg 
350 g oksetyksteg 
350 g søde kartofler
2 spsk rød karrypasta 
3 dl kokosmælk 
3 limeblade 
kogte jasminris, tilbehør 
 
* Tilberedning
1. Varm olien i en stor, forvarmet wok eller tykbundet
pande. 
 
2. Pil hvidløgsfeddet og knus det i en morter. Skær løget i
tynde skiver. 
 
3. Kødet skæres i tynde strimler med en skarp kniv. 
Kom dem i wokken og lynsteg i ca. 2 min, eller til de er
lukkede på alle sider. 
 
4. Kom hvidløg og løg i wokken og lynsteg yderligere 2 min. 
 
5. De søde kartofler skrælles og skæres i tern. 
 
6. Kom dem i wokken sammen med karrypasta, kokosmælk og
limeblade og bring det i kraftigt kog. Dæmp varmen, læg låg på og lad retten
simre i ca. 15 min, eller til kartoflerne er møre. 
 
7. Fjern og kasser limebladene og fordel retten i varme
serveringsskåle. 
Serveres varm med kogte jasminris. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 322. Sukker 9 g. Proteiner 18 g. Fedt 18 g. Kulhydrater
24 g. Mættede fedtsyrer 6 g. 
 
 

 
 
VARIANT 
Kan du ikke få limeblade, kan du anvende lidt limeskal i
stedet. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Oksekød   Svinekød   Kalvekød Lammekød
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.