 
 
   
Svinemørbraden får en dejlig smag og en karakteristisk, rød
farve i denne fortræffelige opskrift. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Meget let. Forberedelse: 12¼ min.
Tilberedning: 40 min. 
 
# Ingredienser
750 g svinemørbrad 
1 tsk rød frugtfarve 
4 fed hvidløg, pressede 
1 tsk kinesisk femkrydderi
1 spsk lys sojasauce
1 spsk fiskesauce 
1 spsk tør sherry 
1 spsk farin 
1 spsk sesamolie 
1 spsk fintrevet, frisk ingefær 
 
GARNITURE 
salat 
forårsløg, i tynde skiver 
 
* Tilberedning
1. Kødet skylles og afpudses for fedt og sener. 
Læg det i en stor frysepose og tilsæt rød frugtfarve. 
Rul kødet i posen, så det dækkes af farven. 
 
2. Rør alle de øvrige ingredienser sammen og kom denne
blanding i posen med kødet. 
Luk posen forsvarligt og læg den i køleskab natten over
eller i mindst 12 timer. 
Vend posen af og til. 
 
3. Læg kødet på risten over en bradepande. 
Steg det i en forvarmet ovn ved 220 °C i 15 min. 
Tag det ud og dryp med resten af marinaden. 
 
4. Dæmp varmen til 180 °C og steg kødet i yderligere 25 min,
dryp jævnligt med marinaden. 
Afkøles mindst 10 minutter, inden det skæres ud. 
 
5. Skæres i tynde skiver, som arrangeres på et fad. Pyntes
og serveres. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 305. Sukker 4 g. Proteiner 40 g. Fedt 13 g.
Kulhydrater 5 g. Mættede fedtsyrer 5 g. 
 
 

 
 
Kokkens tip
Ved at lægge kødet i en plastpose undgår man, at hænderne
bliver farvet røde af frugtfarven. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Svinekød
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.