 
 
   
Cashewnødder er lækre som en del af en wokret sammen med
næsten alle ingredienser. Anvend de usaltede nødder i madlavning. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 5 min. 
 
# Ingredienser
2 fed hvidløg, pressede 
1 spsk Maizena 
1 knsp sukker 
450 g rå tigerrejer 
4 spsk vegetabilsk olie 
1 porre, i skiver 
125 g broccolibuketter 
1 orange peberfrugt, udkernet, skåret i tern 
75 g usaltede cashewnødder 
 
SAUCE 
1¾ dl fiskebouillon 
1 spsk Maizena 
1 stænk chilisauce 
2 tsk sesamolie 
1 spsk kinesisk risvin 
 
* Tilberedning
1. Rør hvidløg, Maizena og sukker sammen i en skål. 
 
2. Rejerne pilles og tarmen fjernes. 
Rør dem i skålen, så de dækkes af blandingen. 
 
3. Varm olien i en forvarmet wok og tilsæt rejerne. Lynsteg
for kraftig varme i 20-30 sekunder, eller til rejerne bliver lyserøde. Tag dem
op med en hulske. 
Afdryppes på køkkenrulle og sættes til side. 
 
4. Kom porre, broccoli og peberfrugt wokken og lynsteg i 2 min.
5. Sauce: Rør fiskebouillon, Maizena, chilisauce efter smag,
sesamolie og risvin godt sammen i en skål. 
 
6. Hæld saucen i wokken sammen med cashewnødder. 
Kom rejerne tilbage i wokken og varm dem igennem i 1 minut. 
 
7. Anret retten på et varmt fad og server straks. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 406. Sukker 3 g. Proteiner 31 g. Fedt 25 g.
Kulhydrater 13 g. Mættede fedtsyrer 4 g. 
 
 
 

 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fisk og Skaldyr
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.