 
 
   
Anvend om muligt rå rejer. Udelad trin 1 og 2, hvis der anvendes kogte rejer. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 3½ time.
Tilberedning: 10 min. 
 
# Ingredienser
175-250 g rå, pillede tigerrejer 
1 knsp salt 
1 tsk æggehvide 
1 tsk jævning (⅓ Maizena og ⅔
vand/sherry)
3 dl vegetabilsk olie 
 
SAUCE 
1 spsk vegetabilsk olie 
½ lille, grøn peberfrugt, udkernet, skåret i tynde strimler 
½ lille gulerod, i tynde skiver 
125 g vandkastanjer fra dåse, afdryppede og skivede 
½ tsk salt
1 spsk lys sojasauce 
2 spsk sukker 
3 spsk ris- eller sherryvineddike 
1 tsk risvin eller tør sherry 
1 spsk tomatsauce 
½ tsk chilisauce 
3-4 spsk kinesisk bouillon (se opskrift)
eller vand 
2 tsk jævning (⅓ Maizena og ⅔
vand/sherry)
nogle få dråber sesamolie 
 
* Tilberedning
1. Rør rejerne sammen med salt, æggehvide og jævning. 
 
2. Varm olien i en forvarmet wok og lynsteg rejerne i 30-40
sekunder. 
Tages op og afdryppes på køkkenrulle. 
 
3. Hæld olien af wokken og tør den ren med køkkenrulle. 
Tilbered saucen ved først at varme 1 spsk olie. 
Tilsæt grønsagerne og lynsteg ca. 1 minut. 
Tilsæt derefter krydderier og bouillon eller vand og bring
det i kog. 
 
4. Tilsæt rejerne og rør det hele sammen. 
Jævn saucen med jævningen og rør, til den er glat. 
Stænk sesamolie over og server. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 373. Sukker 11 g. Proteiner 13 g. Fedt 26 g.
Kulhydrater 19 g. Mættede fedtsyrer 3 g. 
 
 
 
 

Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fisk og Skaldyr
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.