Logo

Syltede cherrytomater - prøv Kogebog.dk først 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Syltede cherrytomater - prøv Kogebog.dk først 💘 

 
Syltede cherrytomater er gode i en lang række retter og er meget nemme at lave. Du finder den bedste opskrift her på Kogebog.dk.

 
# Ingredienser
250 g cherrytomater
250 g sukker
1 spsk citronsaft
geleringsmiddel (fx Dr. Oetker eller Tørsleffs Rød Melatin)
 (følg brugsanvisningen på posen)

 
* Tilberedning
De vaskede tomater prikkes jævnt og ikke for dybt med en gaffel og trækker natten over med melis samt 1/8 liter vand.
Så bringes de i kog, og citronsaften tilsættes.
Portionen koger 15 min. under omrøring.
Herefter tilsættes geleringsmidlet.
Tomaterne skal helst ikke gå i stykker.
Syltetøjet skummes og hældes varmt på glas, som omgående lukkes til.

 
Tip: Opskriften kan også anvendes på ganske små figner eller Bergamot-appelsiner.
Produkterne skal altid opbevares i køleskab.

 

Se alle de bedste opskrifter med syltetøj, marmelade og gelé

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her