Logo

Afpudsning af kød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Afpudsning af kød 

Man skal bruge en skarp kniv til at skære fedt og sener fra kødet.

 
Eftersom mindre dyre udskæringer af kød ofte er godt marmoreret med fedt, er det vigtigt at fjerne alle større fedtstykker og sener. De bliver ikke bløde under tilberedningen, og det er en højst ube­hagelig oplevelse at få et stykke fedt eller brusk i munden. 


Skær kødet i ensartede tern. Ternenes størrelse afhænger af kødtypen og retten, men et sted mellem 2-3 cm er det mest almindelige. Hvis ternene er for små, vil kødet falde fra hinanden i trev­ler under tilberedningen, og retten vil ikke se appetitvækkende ud.


Afpudsning af kød 

For at opnå de bedste resultater skæres kødet i stykker af den samme størrelse.

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Takeaway
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her