Logo

Fontina

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fontina

 
Fontina er en komælksost, der først blev produceret i Italien. Over tid har produktionen af Fontina spredt sig over hele verden, inklusive USA, Danmark, Sverige, Quebec, Frankrig og Argentina. Det er en blød og blid ost, der smelter på tungen, når den bliver varmet op. Bruges også til fondue. Faktisk bruger nogen producenter grotter, klippespalter og nedlagte militærbunkers i bjergene som lagerhaller.

Fontina
Logo for de godkendte Fontina-oste


Fontina

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her