Logo

Hele stegte løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hele stegte løg 

 
Tilbehør består ikke længere af en trist trio af kogte kartofler, ærter og gulerødder. Se det store udvalg af tilbehør i Kogebog.dk – altså her
Kuverter: 8

 
# Ingredienser
8 mellemstore løg
125 g hakket skinke eller pancetta
1,2 dl rasp
0,6 dl finthakket bredbladet persille
0,6 dl hakkede valnødder
2 spsk olie
1 spsk farin

 
* Tilberedning
1. Opvarm ovnen til 210 °C.
Hæld løgene i en mellemstor gryde.
Dæk dem med koldt vand og lad det småkoge i 20 min og dryp det af.

 
2. Skær løgenes toppe af. Fjern indmaden og hak det.
Bland løgene med skinke, rasp, persille, valnødder og halvdelen af olien.
Øs det over i løgskallerne og sæt dem i et letsmurt fad.
Sæt igen toppene på plads og pensl med resten af olien. Drys med farin.

 
3. Bag dem i 25 min, indtil de er gyldne. Server dem straks.

 

✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,

 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her