Logo

Grovgrød med tørret frugt – for børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grovgrød med tørret frugt – for børnekokke 

 
Grovgrød er fyldig og god til brunch eller weekendmorgenmad om vinteren. Stil kerner og ris i blød, inden du går i seng om aftenen, så er grøden klar til at blive kogt næste morgen.
Til 4 personer


# Ingredienser
1 dl knækkede hvedekerner
1 dl knækkede rugkerner
1 dl grødris
1½ l vand
½ tsk groft salt
10 abrikoser
1 dl rosiner
evt. ½ dl soltørrede tranebær
2 spsk solsikkekerner
2 spsk kokosmel

 
TILBEHØR
mælk og strøsukker

 
* Tilberedning
Bland rug- og hvedekerner med grødris og vand i en gryde.
Kom låg på, og stil det i køleskabet i ca. 12 timer.

 
Hak abrikoserne groft, og kom dem sammen med resten af ingredienserne i gryden.
Bring grøden i kog ved svag varme.
Lad den koge 45-60 min ved svag varme under låg.
Rør jævnligt over hele bunden af gryden med en grydeske.
Smag til med salt.
Server mælk og sukker til.

 
Se alle opskrifter For børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her