Logo

Risklatter - klatkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Risklatter - klatkager

 
Klatkager eller Risklatter er perfekte til en rest risengrød, serveres med flormelis og eller syltetøj...
Til 4 personer. Tilberedningstid: ½ time. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
En rest risengrød (2-3 dl)
1 dl hvedemel

1 spsk melis
1 knsp salt
½ citron

1 æg
smør til bagning

 
* Fremgangsmåde
1. Rør risengrøden sammen med mel, sukker, salt, reven skal af ½ citron og saften samt et helt æg.

 
2. Bag straks små klatter i smør på en pande, til de er gyldenbrune på begge sider.

 
3. Serveres varme med sukker og kanel eller syltetøj.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 7.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?



Effektiv reklame - klik her