Logo

Figenpålæg – for børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Figenpålæg – for børnekokke 

 
Figenpålæg til madpakken er et hit. Vores hjemmelavede figenpålæg består af figner og kokos som blendes sammen. Brug figenpålæg som pålæg på brød og boller.
Til ca 25 skiver - ret nemt

 
# Ingredienser
500 g tørrede figner
1 dl kokosmel

 
* Tilberedning
Skær stilken af fignerne.
Blend dem til en sammenhængende klistret masse.
Form den til en pølse, og tril den i kokosmel.
Skær skiver af figenpålægget.
Opbevar det i køleskab i en plastikpose i op til 1 uge.

 
Se alle opskrifter For børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 362 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Takeaway
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her