 
 
   
Den bedste opskrift på persillekartofler, der er lækre
kartofler, som koges og vendes med smør, hvidløg og friskhakket persille. 
☺ Retten kan tilberedes af
Børnekokke
 
# Ingredienser
1,3 kg små, faste og skrællede kartofler 
50 g smør 
1 fed knust hvidløg 
¾ dl vand 
1 ¾ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
1 dl frisk, hakket persille 
12 tynde skiver røget lammekølle (ca.125 g) 
Tilbehør: Brøndkarse. 
 
* Tilberedning
Halver de små kartofler på tværs. 
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det
bruner. 
Svits hvidløget i ca. 1 min. 
Tilsæt kartofler, vand, salt og peber. 
Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 25 min
eller til kartoflerne er møre. 
Vend af og til i kartoflerne. 
Vend forsigtigt persille i og smag til. 
 
Ved serveringen: 
Anret de varme kartofler på portionstallerkener sammen med
røget lammekølle. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kartofler
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.