Logo

Asparges i flødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Asparges i flødesauce

 
Fyldig pastaret med sprøde, grønne asparges og lækker flødesauce.  Vores opskrift er nem og giver en dejlig smagfuld ret. Hjemmelavet og den absolut bedste opskrift
4 personer. Koge-/stegetid: ca 20 min.

 
# Ingredienser
300 g grønne asparges
500 g pasta bånd (brede)

1 håndfuld rucola
1 dl revet parmesan


Sauce:
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk olie
½ dl hvidvin

2½ dl madlavningsfløde (18%)
1 dl hønsebouillon
muskatnød (fintrevet)
salt og peber

 
* Tilberedning
1. Knæk den trævlede ende af aspargesene, og skær dem i mindre stykker.
Kog dem i ½-1 min, og kom dem herefter i koldt vand.

 
2. Hak løg og hvidløg fint, og svits det i en gryde med olie.
Lad løgene stege lidt, uden at de bliver brune.
Tilsæt vin, og kog ind.
Ryst fløden godt, og hæld den på.

Kog saucen godt sammen, hæld bouillon i, og tilsæt muskatnød, salt og peber.
Vend asparges i, og kog dem med i 1 min.


3. Kog pastaen efter anvisningen, og vend den i saucen.
Kom retten i en varm skål, drys med rucola og parmesan, og server straks.

 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her