Logo

Avocadosauce, varm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Avocadosauce, varm 

 
Velegnet som spaghettisauce eller over risotto. Eller over kogte/dampede grønsager.
Tilbehør Sauce. Arbejdstid: 15 minutter. Let at lave. Mellem pris.
 
# Ingredienser til Avocadosauce, varm:
2 avocado
saft af ½ citron
evt. 1 fed hvidløg
et lille løg
fløde
1- reven ost (gruyere eller emmentaler)
1 tsk salt
1 tsk mild paprika

 
* Sådan laves Avocadosauce, varm:
1. Skær avocadoerne igennem på den lange led, fjern stenen og grav frugtkødet ud med en ske.
Mos det godt med en gaffel eller kom det kort i blenderen sammen med citronsaften, så mørk­ner det ikke.

 
2. Kom avocadomosen i en gryde, tilsæt finthakket løg, evt. presset hvidløg, fløde og den revne ost.
Smag til med salt (pas på, osten er salt) og paprika.

 
3. Varm saucen langsomt op under omrøring og tag den fra varmen, så snart osten er smeltet.
Saucen må ikke koge.
Spæd med lidt vand, hvis den virker for tyk.

 
Se flere opskrifter med Avocado

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.645 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her