Logo

Bønnegryde med tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bønnegryde med tomat


Bønner og fløde er godt fyld i en resteret - hurtig mættende gryderet - kun 30 minutter. Alt laves i én gryde for minimal opvask og serveres med et drys persille.

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca ½ time

 
# Ingredienser
2 løg
20 g smør

3 dl bouillon af terning
250 g frosne, grønne bønner
400 g rester af stegt kød

4-6 modne tomater
1 spsk maizenamel
2 dl piskefløde
salt, peber fra kværn
1 spsk hakket persille

 
* Tilberedning
1. Pil løgene og skær dem i ringe, der svitses i smør i en stor gryde.


2. Tilsæt bouillon og bring det i kog.
Skær bønnerne en gang over og kog dem møre i bouillon (5-8 min).

 
3. Skær kødet i terninger, der kommes i gryden.

 
4. Hæld tomaterne over med kogende vand.
Flå dem, skær dem i kvarte og læg dem i gryden.

 
5. Rør maizenamelet ud i kold fløde.
Hæld det i retten, der koger til saucen jævner.

 
6. Smag til og drys med 1 spsk hakket persille lige inden serveringen.
Lun flute eller hjemmebagt brød går fint til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her