Logo

Bananer i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bananer i ovn

 

Dessert. Arbejdstid: 3 minutter. Bagetid: 8 minutter. Let at lave. Lav pris. (4 personer)

 

# Ingredienser til Bananer i ovn:

4 store, modne bananer

4 spsk rom eller frisk appelsinsaft

Tilbehør: flødeskum

*

Sådan laves Bananer i ovn:

1. Læg bananerne på en rist og sæt den på midterrillen i en hed ovn, helst 250-300 °C.

Bananerne skal beholde skrællen på.

 
2. Bag bananerne ca. 4 minutter på hver side.
De bliver nærmest sorte, men det er ikke det samme som brændte.
Tryk på dem med en finger, de skal føles en anelse bløde.

 

3. Tag bananerne ud, skær en revne på langs i bananen, så kødet ligger frit, dryp med rom eller appelsinsaft og server straks. Med iskoldt flødeskum.

Spis med teske og flere (rom)dryp.

 

Tips: Modne bananer er varmt gule og fregnede.

Anden spiritus kan erstatte rommen.

I stedet for appelsinsaft kan man lægge lidt tyttebærsyltetøj i.

 

Se flere opskrifter med Bananer 

 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her