Logo

Brasekartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Brasekartofler 

 
Tilbehør. Arbejdstid: 10-15 minutter. Stegetid: 8-10 minutter. Lav pris. Lav pris.   

 
# Ingredienser til Brasekartofler:
500-600 g kogte, kolde kartofler (kogt dagen før)
50 g smør, olie, margarine (evt. blanding heraf)
eller afsmeltet ande/gåsefedt
salt og peber


Brasekartofler 
 
* Sådan laves Brasekartofler:
1. Pil kartoflerne og skær dem i tern eller skiver.

 
2. Varm fedtstoffet godt op på en stor pande og steg kartoflerne 8-10 minutter, til de er brune og sprøde på alle sider.
Det er nødvendigt at vende dem hyppigt, mens de steger.

 
3. Krydr med salt og peber og server straks, ellers bliver kartoflerne bløde.

 
Tips: Kartoflerne kan blandes med et skivet, halvstegt løg der steger med færdigt.
Sørg for, at kartoflerne ikke ligger oven på hinanden for længe, så bliver de bløde.

 
Se flere opskrifter med kartofler  

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her