Logo

Brasekartofler med valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brasekartofler med valnødder

 
En dagligdags ret kan man med få midler hæve op i luksusklassen. Her er det valnøddekerner, der gør udslaget
Til 2 personer. 💖 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 45 min.
 
# Ingredienser
400 g små kartofler
1 rødløg
50 g valnøddekerner
2 spsk smør
salt og peber
2 spsk grofthakket persille
 
* Tilberedning
1. 400 g små kartofler skrubbes under vandhanen og koges i letsaltet vand.
1 rødløg hakkes fint.
50 g valnøddekerner hakkes groft.

 
2. De færdigkogte kartofler skylles hurtigt af under koldt vand og pilles.
2 spsk smør smeltes på en pande. og kartoflerne steges sprøde og gyldenbrune på alle sider.
Løg og valnødder tilsættes og steges med et øjeblik.
Der krydres med salt og peber.
Ved serveringen drysses 2 spsk grofthakket persille over.

 
Energi pr. portion: 7 g protein. 31 g fedt, 22 g kulhydrater = 393 kcal (1646 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her