Logo

Broccolisuppe med kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Broccolisuppe med kartofler

 
Sund og lækker suppe med broccoli og kartofler og måske røget skinke - suppe smager så dejligt og er perfekt til de kolde måneder - få opskriften her.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 15 min. Kogetid: ca 15 min. Ikke fryseegnet.

 
# Ingredienser
4 kartofler
2 store løg

2 spsk smør eller margarine
1 liter hønsebouillon (evt. af terning)

250 g frisk eller dybfrossen broccoli
evt. 100 g røget skinke
salt, peber

 
* Tilberedning
1. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Pil og hak løgene.

 
2. Svits først løgene i fedtstoffet i en gryde, bland så kartoflerne i og rør om.
Tilsæt bouillonen og lad det koge under låg i 10 min.

 
3. Skyl broccolien, hvis der bruges frisk.
Del den i mindre buketter.
Skær skinken i små tern.

 
4. Kom broccoli og skinke i suppen og lad den koge yderligere i ca 5 min.
Smag suppen til med salt og peber.
Server suppen med groft brød til.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 
Se alle opskrifter på suppe HER
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.277 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her