Logo

Canapeer - kanapeer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Canapeer - kanapeer 

 
Forret. Arbejdstid: 20 minutter. Let at lave. Mellem pris. Beregn 3-4 stk canapeer pr. person, når de serveres som forret.

 
Canapé med kaviar
# Ingredienser
150-200 g kaviar
1 dl cremefraiche (38%)
1 spsk hakket skalotteløg
1 spsk hakket persille
salt og peber
6 trekanter eller cirkler af surbrød, rugbrød eller ristet franskbrød
Pynt:
små ringe af rødløg
dild eller kapers

 
* Tilberedning Canapé med kaviar:
Pisk cremefraichen stivere med salt og peber, tilsæt hakket skalotteløg og persille.
Smør brødstykkerne med cremefraichen og fordel kaviaren herover.
Pynt med løgringe og dild eller kapers.

 
Canapé med rejer
Ingredienser:
150 g pillede rejer
smør til brødet
6 trekanter eller cirkler af ristet franskbrød
Pynt: skalfri citronhjørner og dild
 
* Tilberedning Canapé med rejer:
Smør franskbrødet let og fordel rejene herpå.
Pynt med et lille skalfrit citron»hjørne« og dild.

 
Canapé med laksetatar
Ingredienser:
200 g fersk (eller letrøget) laks
1 spsk fint, friskrevet peberrod
salt og peber
6 trekanter eller cirkler af ristet franskbrød eller rugbrød.
Pynt: dild og klippet purløg
 
* Tilberedning Canapé med laksetatar:
Skrab eller hak laksen og bland den med peberroden.
Smag til med salt og peber og fordel tataren på brødet.
Pynt med dildkvist og fintklippet purløg.

 
Canapé med kalvetatar
Ingredienser:
200 g råt kalvefilet
1 spsk finthakket skalotteløg
1 spsk friskhakket estragon
1 æggeblomme
6 trekanter eller cirkler af ristet franskbrød
Pynt: 1 hårdkogt æg

 
* Tilberedning Canapé med kalvetatar:
Skær eller hak kalvekødet småt, eller skrab det i længderetningen som til rigtig tatar.
Vend hakket løg og estragon i og bind det sammen med æggeblommen.
Fordel på brødene og pynt med en halv skive hårdkogt æg.

 
Canapé med roquefort
Ingredienser:
100 g roquefort eller danablu
30 g smør
1 spsk cognac
25 g valnøddekerner evt. lidt finthakket skalotteløg
12 små trekanter eller cirkler af ristet rug- eller franskbrød
 
* Tilberedning Canapé med roquefort:
Gnid smørret og osten sammen, tilsæt cognac, hakkede valnøddekerner og evt. finthakket løg. Fordel osteblandingen på brødene.

 
Tips: Canapeer kan laves med almindeligt, godt pålæg, fx lammerullepølse med sky, rygeost med radiser og purløg, røget mørbrad med røræg og brøndkarse eller Cornichons eller (gede)ost eller brieost med oliven.

 
INFO: En kanapé er en type hors d'œuvre, en lille, tilberedt og ofte dekorativ mad, bestående af et lille stykke brød, butterdej eller en krakker, der er fyldt med noget velsmagende mad, holdt i fingrene og ofte spist i en bid.


Se alle de bedste opskrifter med Canapeer
 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 24.767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her