Logo

Cannelloni - Pastarør med kødfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

)Cannelloni - Pastarør med kødfyld 

 
Hjemmelavede cannelloni med oksekød, spinat, æg, reven ost og serveret med italiensk tomatsauce. Så er der nem og lækker aftensmad til en dejlig dag!
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 1 time. Stegetid: ca. 30 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser:
1 portion hjemmelavet pasta el. lasagneplader (se opskrift Pasta)
200 g hakket oksekød
1 spsk olie
200 g spinat
1 spsk smør
2-3 spsk rasp
1-2 spsk tomatpuré
2 æg
½ tsk basilikum
½ tsk oregano
salt, peber
2 dl reven ost

 
* Tilberedning:
1. Lav en portion hjemmelavet pasta som plader 10x10 cm.
Kog dem (5 min) eller lasagneplader, overhæld dem med koldt vand og lad dem dryppe af.

 
2. Varm olien og brun kødet let heri, til det gryner.
Skyl spinaten og lad den snurre i smørret.
Bland kød og spinat.
Bland rasp og tomatpuré i og rør æggene i.
Krydr med basilikum, oregano, salt og peber.
Fordel fyldet på pastapladerne og rul dem sammen.

 
3. Læg de fyldte pastarør i et smurt, ovnfast fad, kom lidt smørklatter og
reven ost over og sæt fadet i ovnen ca. 30 min ved 200 °C .
Server cannelloni med italiensk tomatsauce.

 

Italiensk tomatsauce

# Ingredienser:


1 spsk olie
2 løg
1-2 fed hvidløg
1 dåse flåede tomater (400 g)
1-2 spsk koncentreret tomatpuré
1 laurbærblad
1 tsk basilikum
salt, peber

 
* Tilberedning:
1. Varm olien og lad finthakkede løg og hvidløg snurre heri, til løgene er klare.
Bland tomater, tomatpuré, laurbærblad, basilikum, salt og peber i og lad saucen snurre
sammen ved svag varme ca. 20 min.

 
2. Tomatsaucen er også god til andre italienske retter med spaghetti.

 
Tips Fyldet til cannelloni kan også fyldes i pandekager. Læg de fyldte pandekager side om side i et smurt, ovnfast fad, drys ost over og sæt dem i ovnen ca. 30 min ved 200 °C .

 

Se alle de bedste opskrifter med Hakket kød

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her