Logo

Citron-knudekål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Citron-knudekål 

Den friske aroma af citronskal og karsens skarphed harmonerer perfekt med den sprøde knudekål

- Du får succes med denne opskrift 🎵 

Til 2 personer 💖 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min.

 

# Ingredienser

400 g knudekål

1 spsk smør

salt, peber og ¼ tsk sukker

1 dl grønsagsbouillon

2 spsk cremefraiche 38 %

1 tsk reven citronskal (økologisk)

2 spsk citronsaft

6 spsk karse

 
* Tilberedning
1. 400 g knudekål skrælles og skæres i 1 cm brede stave.
De steges let i 1 spsk smør og krydres med salt, peber og ¼ tsk sukker.
1 dl grønsagsbouillon hældes i, og det hele koges under låg ved middel varme i 5 min.

 
2. Derefter kommes 2 spsk cremefraiche i, og det hele koges uden låg i 3-5 min.
1 tsk reven citronskal tilføjes.
Der krydres med 1-2 spsk citronsaft og eventuelt salt og peber.
6 spsk karse vendes i knudekålen.

 
Energi pr. portion: 4 g protein, 14 g fedt, 9 g kulhydrater = 178 kcal (745 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her