Logo

Citronsnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Citronsnitter

 

Her forkæler vi dig med opskriften på citronsnitter, eller lemon bars, der er den amerikanske pendant til den franske citrontærte. Og de smager godt...

 
# Ingredienser
8 æg
250 g (3 dl) melis
1 citron
100 g smør

200 g (knapt 3½ dl) hvedemel


Desuden:
85 g (1 dl) melis
50 g (1 dl) smuttede mandler.

 
* Tilberedning
1. Pisk æggene i en stor skål med 250 g melis. reven skal af den halve citron og saften af den hele.
Der skal piskes. til det er som en tyk æggesnaps.

Brug en elektrisk pisker.

 
2. Smelt smørret og lad det køle af.
Rør det i dejen og fold melet i.


3. Fyld dejen i en smurt bradepande og bag den i en varm ovn ved 180 °C i ca. 20 min.

 
4. Kagen skal være meget lys, næsten gullig hvid.

 
5. Vend den ud på en bagerist.
Evt. kan du skære den en gang over.

 
6. Drys den, mens den er varm med en blanding af melis og fintsnittede mandler.
Skær den i store snitter, der spises friske.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Oksekoed
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her