Logo

Fine fiskedolmer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fine fiskedolmer

 
Prøv denne lette og forfriskende ret til sommervarmen. Fiskedolmer ser godt ud og er tilmed let at lave. Til retten serveres kartoffelmos og en tomatsalat.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Kogetid: 20-25 min. Fryseegnet
 
# Ingredienser
750 g rødspættefileter
2 spsk citronsaft

salt, peber
1 glas kaviar på ca 60 g
1 kinakålhoved

1 dl tør hvidvin eller 1 dl vand og 2 spsk citronsaft

 
* Tilberedning
1. Sæt ovnen på 225 °C.
Dryp fileterne med citronsaften og drys dem med salt og peber.
Kom rognen på.

 
3. Rul fileterne sammen.
Tag lige så mange blade fra kålen, som fileter.
Dyp dem ganske kort i koghedt vand.
Lad dem dryppe godt af og læg fileterne herpå.

 
4. Rul kålen om fiskefileterne og læg dem i et smurt, ovnfast fad.

 
5. Hæld vin eller vand og citronsaft over fisken.
Dæk med alufolie.

 
6. Sæt fadet i ovnen på midterste rille og lad fisken simre i 20-25 min.
Server kartoffelmos samt en tomatsalat til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her