Logo

Flûte i vifteform

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Flûte i vifteform

 
Direkte fra den varme ovn og lige til at sætte tænderne i: raffineret flûte med kryddersmør, tomater og basilikum - Du får succes med denne opskrift
Til 2 personer 💖 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 30 min.

 
# Ingredienser
3 små tomater
16 basilikumblade nippes af stilkene.
½ flûte (ca 100 g)
50 g krydderurtesmør
 
* Tilberedning
1. 3 små tomater skæres i skiver. 16 basilikumblade nippes af stilkene.
½ flûte ridses med 1,5 cm mellemrum, men skæres ikke igennem.
50 g krydderurtesmør smøres i ridserne.
Kom 1 tomatskive og 1 basilikumblad i hver ridse.

 
2. Flûte lægges på en plade.
Den bages i den forvarmede ovn ved 200 °C (varmluft 180 °C) på anden rille fra neden i 8-10 min.

 
Energi pr. portion: 5 g protein, 22 g fedt, 28 g kulhydrater = 322 kcal (1352 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her