Logo

Frugtsuppe af tørret frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugtsuppe af tørret frugt

 
Frugtsuppe serveres kold eller varm, sammen med is eller piskefløde. Du kan vælge mellem smagen af en slags tørrede frugter eller lave din helt egen blanding.
Til 4-5 personer. Udblødningstid: 6-12 timer. Tilberedningstid: 10 min. Kogetid: 15-20 min.

 
# Ingredienser
200 g tørret frugt, en slags eller blandet
1½ liter vand
melis efter smag

2 spsk kartoffelmel
kammerjunkere eller ristede brødterninger

 
* Fremgangsmåde
1. Klip frugten i tynde strimler, der sættes i blød i koldt vand natten over.

 
2. Næste dag koges frugten mør i udblødningsvandet.
Smag den til med sukker.

 
3. Jævn suppen med kartoffelmel, der er udrørt i koldt vand.

 
4. Suppen serveres varm eller kold med kammerjunkere eller ristede brødterninger.
Til kold suppe kan man også give flødeskum.

 
INFO: Udvalget af tørret frugt er meget stort i fx et supermarked.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her